Dol op uw paard? Kom naar Dierenspeciaalzaak Koko voor de juiste spullen
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles van pup tot en met gup
Dierenspeciaalzaak Koko is de grootste dierenzaak in de Hoeksche Waard
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles van pup tot en met gup
Spullen voor uw hond nodig? Kom naar Dierenspeciaalzaak Koko
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles van pup tot en met gup
Bent u op zoek naar kattenspullen? Kom naar onze dierenspeciaalzaak in Oud-Beijerland.
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles van pup tot en met gup
Voor vogelbenodigdheden gaat u naar Dierenspeciaalzaak Koko
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles voor pup en gup
Ruitersportaccessoires vind u bij Dierenspeciaalzaak Koko
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles van pup tot en met gup
Voor vogelbenodigdheden gaat u naar Dierenspeciaalzaak Koko
Dierenspeciaalzaak Koko:
alles van pup tot en met gup

Hondenspullen voor viervoeter en baasje

Uw hond, uw beste vriend. Daar zorgt u natuurlijk goed voor. Een snoepje? Dat kan prima op zijn tijd. Een mooie nieuwe halsband? Zomaar zonder reden. Bij Dierenspeciaalzaak Koko
hebben we alles voor uw hond. 

Zo trouw als een hond

In onze dierenspeciaalzaak in Oud-Beijerland hebben we een uitgebreide hondenafdeling. Een mooie nieuwe mand, kleine- en grote verpakkingen voer, etens- en waterbakken, kussens, benches, riemen, en accessoires; we hebben het allemaal. 

Weet u niet wat de juiste voeding is voor uw hond? Wij hebben verschillende merken en adviseren u graag welke het beste past bij uw hond. 

Voor elke dierenvriend de juiste spullen bij Dierenspeciaalzaak Koko

Denkt u erover na om een hond te nemen?

Zit u erover na te denken om uw gezin uit te breiden met een hond? Dan zijn er een aantal dingen waar u rekening mee moet houden. Een hond is een vriend voor het leven, maar heeft ook tijd en aandacht nodig. Denk aan de volgende dingen:

 • Hoeveel ruimte kunt u de hond bieden?
 • Heeft u de tijd om de hond op te voeden en te onderhouden?
 • Heeft u de financiële middelen om een hond te onderhouden?
 • Heeft u (kleine) kinderen in huis?
 • Heeft u andere huisdieren in huis?

Denk goed na over deze vragen voor u een hond in huis neemt. Wilt u graag een pup? Dan zijn er nog andere punten waar u rekening mee moet houden:

 • Het bieden van rust en een eigen plaats (zoals een bench);
 • Zorgen voor goede voeding;
 • Een correcte hygiëne;
 • Tijdig laten inenten;
 • Laten behandelen tegen vlooien, teken en wormen;
 • Een consequente opvoeding.

Bent u bereid er de tijd en liefde in te steken die nodig is wanneer u een hond neemt? Of heeft u nog vragen over wat er nog meer bij komt kijken? Kom gerust langs, dan voorzien wij u van meer informatie.

Spullen voor uw hond nodig? Kom naar Dierenspeciaalzaak Koko Uw hond verdient het allerbeste. Van snoepjes tot manden: wij hebben het bij Dierenspeciaalzaak Koko Uw hond verdient het allerbeste. Van snoepjes tot manden: wij hebben het bij Dierenspeciaalzaak Koko

Wormen en ontwormen

Helaas komt het wel eens voor dat uw huisdier last krijgt van wormen, vlooien of teken. In onze dierenspeciaalzaak hebben wij verschillende antivlooien- en wormenmiddelen.

Wormen zijn parasieten die in het lichaam van uw huisdier leven. Vaak verschuilen ze zich diep in de darmen, waar ze zich vermenigvuldigen. U ziet ze vermoedelijk pas als uw huisdier al verzwakt of erg besmet is.

De symptomen zijn een opgeblazen buik, diarree (soms met bloed), braken, een doffe vacht, huiduitslag, vermagering, met het achterste over de grond schuiven en rijstkorrels ter hoogte van de anus.

Wanneer moet u ontwormen?

Ontwormingsadvies voor honden
Leeftijd Ontworming
2 weken 1e keer
4 weken 2e keer
6 weken 3e keer
8 weken 4e keer
12 weken 5e keer
4 maanden 6e keer
5 maanden 7e keer
6 maanden 8e keer
Volwassen dieren 4 maal per jaar

 

Vlooien en teken

Het is van belang dat u preventief uw huisdier beschermt tegen vlooien en teken. Vlooien zijn de meest voorkomende parasieten bij huisdieren. De kleine insecten van ongeveer 0,5 cm groot voeden zich met bloed.

Een teek heeft 8 poten en bestaat uit 2 delen. Hij heeft sterk ontwikkelde kaken waarmee hij een gat door de huid maakt om zich met bloed te voeden. Op de aanhechtingsplek kan de teek voor irritatie zorgen.

Wat zijn de symptomen van vlooien en teken?

Vlooien en teken zitten op de vacht van de hond. Honden die last hebben van vlooien krabben veelvoudig. Een tekenbeet merken ze echter niet zo snel op. Een teek dient u direct met een tekenpen te verwijderen. Controleer uw hond altijd na een wandeling. Zeker nadat u met uw dier het bos of in gebieden met hoog gras en bomen bent geweest. 

Vlooien en teken kunnen het hele jaar voorkomen. De meeste producten tegen vlooien en teken werken preventief tot 1 maand. Wij verkopen ook banden die tot 8 maanden werken.

Spullen voor uw hond nodig? Kom naar Dierenspeciaalzaak Koko
Dierenspeciaalzaak Koko is de grootste dierenzaak in de Hoeksche Waard Dierenspeciaalzaak Koko is de grootste dierenzaak in de Hoeksche Waard